Türkiye'nin Online Saat Alışveriş Sitesi Modasaat.com - Yaşam Cafe

Türkiye'nin Online Saat Alışveriş Sitesi Modasaat.com


Türkiye'nin Online Saat Alışveriş Sitesi Modasaat.com

Su geçirmez özelliklere sahip saatlerin sıkça tercih edildiğini söylemek mümkündür. Her saat modelinin arka kısmında belirtilen ‘water proof/ water resistant’ şeklindeki ibarelerden o saatin su geçirmezlik özelliğine sahip olup olmadığını anlamak mümkündür. Saatin su geçirmez olması ATM yani atmosfer ya da metre ölçüm birimleri aracılığıyla ifade edilmektedir. 30 metreye kadar su rezistansı bulunan bir saat modelinin koruması artık belirli bir noktaya gelindiğinde devre dışı olabilir. Aynı şekilde 50 metre dayanıklılığa sahip bir saat modelini duş alırken rahatça kullanabilirsiniz. 100 metre rezistanslı olan saati de havuzda ya da denizde yüzerken kullanmanız mümkündür. Ancak 200 metre rezistanslı olan saatlerin dalgıçlar için uygun olduğunu belirtmek gerekir. Guess watch saat modellerini incelerken sizler de su geçirmezlik özelliğine dikkat etmelisiniz.

Aynı şekilde telemetrik saat modelleri de tercih edilebilir bir modeldir. Bu saatler, uzaktan mevcut bir uzaklığı ölçebilen saat modelleridir. Saati giyen bir kişiyle sinyal veren ya da ses çıkaran bir obje arasında bulunan mesafeyi rahatlıkla ölçen saat modelleridir. Dünya saatlerinin gösterildiği saat modelleri de bu alanda dikkat çekmektedir. ‘word time saati’ şeklinde de tanımlanan bu modeller, dünyanın her noktasında saatin kaç olduğunu gösteren modellerden ibarettir. Saatiniz, bir şehrin isminin girilmesi halinde orada yaşanan gerçek zaman dilimini sizlere aktaracaktır. Puma saatleri arasında bu özelliklere sahip olan modelleri de inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz. Alacağınız saatin garantisini de kesinlikle unutmamak gerekir. Kol saatlerini satın alırken garanti işlemlerinin de genelde buna dahil olduğu bilinmektedir. Satın alacağınız kol saatlerinde garanti konusunun önemini ve bu garantinin hangi detayları kapsadığını kesinlikle göz ardı etmemelisiniz.

Kaliteli garantiler, belirli durumlarda saatte herhangi bir problem olduğunda ücretsiz bir şekilde bakım ve tamir imkanını sağlamaktadır. Fakat her garanti kapsamının koşulları aynı olmayacaktır. Garantiler, çeşitli parçaları ve sorun durumlarını kapsamaktadır. Bu detaylar üreticilere göre değişiklik göstermektedir. http://www.modasaat.com/kategori/diesel.aspx web adresi kapsamında sunulan ürün modellerini incelerken garanti detaylarını da incelemelisiniz. Söz konusu garanti kapsamında da pek çok çeşit bulunmaktadır. Garanti teminatları, tam anlamıyla garanti içermemektedir. Garanti şartları haricinde bir durum olmaması halinde saate ücretsiz bakım işlemi uygulanacağına ilişkin bir taahhüt içermektedir. Unutmamalısınız ki, saat bozulduğu zaman garanti kapsamına çıkan durumlar da yaşanabilir. Orijinal üretici markaların vermiş olduğu garantilere de önem vermelisiniz. En yüksek fiyatlı garantiler, genelde üretici markaların vermiş olduğu garantilerdir. Bu gibi garantilerin pek çoğu yalnızca dünyaca bilinen markaların resmi perakende satıcılarının sunduğu saatler için geçerli olacaktır.

✎ Dileklere kavuşmanın etkili yolunu öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

0 Yorumlar

Reklam **** Tanıtım
Bumerang - Yazarkafe